• sports

    Κωπηλασία: Πολύ καλό ξεκίνημα για τα ελληνικά πληρώματα στο Παγκόσμιο εφήβων

    • NewsRoom
    Εθνική Εφήβων-Νεανίδων Κωπηλασίας

    Εθνική Εφήβων-Νεανίδων Κωπηλασίας


    Άρχισε σήμερα (3/8) στο Παρίσι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων/νεανίδων, με τα ελληνικά πληρώματα να κάνουν ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

    Στο διπλό σκιφ νεανίδων, οι Σοφία Δαλίδου-Γαβριέλα Λιόλιου τερμάτισαν πρώτες στη σειρά τους με 7:01.17 και πέρασαν απευθείας στους ημιτελικούς, όπως επίσης η δίκωπος εφήβων με τους Βασίλη Κωστούλα-Δημήτρη Κούτρα (1οι στη σειρά τους με 6:56.65), η δίκωπος νεανίδων με τις αδελφές Χριστίνα και Δήμητρα Παπαϊωάννου (2ες στη σειρά τους με 7:31.61) και το τετραπλό σκιφ νεανίδων με τις Νεφέλη Ντάρα-Νικολέτα Δρογαλά-Σταυρούλα Γιαλογλίδου-Σωτηρία Άνγκου (2ες στη σειρά τους με 6:44.41).

    Στο σκιφ εφήβων, ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης αναδείχθηκε νικητής στην 4η προκριματική σειρά με 7:11.12 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του αγωνίσματος.

    Στο διπλό σκιφ εφήβων οι Νίκος Χωλόπουλος-Δημήτρης Παπάζογλου κατέλαβαν τη 2η θέση στη σειρά τους με 6:34.86 και θα αγωνιστούν στα ρεπεσάζ, ενώ το ίδιο θα συμβεί στο τετραπλό σκιφ εφήβων με τους Σπύρο Κυριζόπουλο-Γιώργο Χαρίσιο-Αριστείδη Καλαντίδη-Κωνσταντίνο Καραγιάννη, που κατέλαβαν την 4η θέση στη σειρά τους με 6:13.75.

    Διαβάστε επίσης:

    Groupama Ασφαλιστική: Δυναμική ανάπτυξη με ισχυρή κερδοφορία και το 2022

    Μπουφόν: Κρεμάει τα γάντια στα 45 του – Οι επιχειρήσεις του Ιταλού θρύλου

    Βρούτσης: Δρομολογούμε τη μόνιμη φιλοξενία των εθνικών ομάδων στο ΟΑΚΑ



    ΣΧΟΛΙΑ