Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Παπαστεργίου για Super League: Υπέρ για μια πιθανή επιπρόσθετη σύμβαση για ημι-αυτόματο οφσάιντ και το goal line technology

Δημήτρης Παπαστεργίου

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου

Η κυβέρνηση συμφωνεί με μια επιπρόσθετη, ημιαυτόνομη σύμβαση, που θα συνάψουν οι ποδοσφαιρικοί φορείς για το VAR, ώστε να περιλαμβάνει και τις τεχνολογίες για ημι-αυτόματο οφσάιντ και goal line technology, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.

Όπως ανέφερε η παράταση της υπάρχουσας σύμβασης για έναν ακόμα χρόνο. η οποία έγινε στις αρχές του καλοκαιριού, είχε συγκεκριμένο αντικείμενο και δεν μπορούσε να τροποποιηθούν ουσιωδώς οι όροι της.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο κ. Παπαστεργίου ανέφερε πως η διοργανώτρια αρχή της Super League και η ΕΠΟ έχουν το χρόνο να κάνουν αλλαγές και επενδύσεις, ενώ τόνισε πως από εδώ και πέρα αυτοί θα αναλάβουν να βρουν τις λύσεις και τα κόστη για να στηρίξουν το προϊόν τους.

Διαβάστε επίσης

Τραμπ: Επέλεξε τους πρώην Δημοκρατικούς Ρόμπερτ Κένεντι Τζ. και Τούλσι Γκάμπαρντ για την «ομάδα μετάβασης»

Ιράν: Περισσότερο έλεγχο στο διαδίκτυο ζήτησε ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ

Θεσσαλονίκη: Τι ζήτησαν οι παραγωγικοί φορείς της περιοχής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη