array(0) {
}
        
    
Menu
0.3%
Τζίρος: 8.62 εκατ.

Eurovision 2025: Αυτό είναι το βιντεοκλίπ για την «Αστερομάτα»

Sports

ΟΠΑΠ Game Time με ντέρμπι αιωνίων στη Super League

Comments

Μεγάλα ντέρμπι και σε Αγγλία, Ισπανία

Στην επιστροφή της Super League και των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, μετά τη διακοπή για το Nations League, είναι αφιερωμένο το νέο επεισόδιο ΟΠΑΠ Game Time.

Οι παρουσιάστριες της εβδομαδιαίες εκπομπής του ΟΠΑΠ, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Βραχάλη, αναλύουν το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 19:30.

Ακόμη, μίλησαν για τους δυο μεγάλους αγώνες της Premier League, Λίβερπουλ-Λέστερ (Κυριακή 22/11, 21:15) και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 21/11, 19:30), καθώς και για την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (Σάββατο 21/11, 22:00) για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Δείτε το βίντεο:

 Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Επιβραδύνθηκε στο 2,6% ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο – Ελπίδα για την ευρωζώνη
Eurovision 2025: Αυτό είναι το βιντεοκλίπ της Αστερομάτας
Σι Τζινπίνγκ προς Τασούλα: «Η συνεργασία win-win ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης παγκόσμιων προκλήσεων»
Ντέρμπι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τελικός στο EFL Cup Αγγλίας
UniCredit: Πράσινο φως από την ΕΚΤ για το 29,9% της Commerzbank – Το deal παραμένει αβέβαιο
Στις 11 ο ανασχηματισμός: Πιερρακάκης στο Οικονομικών, Παπασταύρου στο Ενέργειας, Δήμας στο Υποδομών
Έλενα Αλεξανδρή: H ανάπτυξη και η εξέλιξη έρχονται μέσα από την τόλμη και τη δράση
Λοιμωξιολόγοι: Αυτό το λάθος έφερε αύξηση στον κοκκύτη 4.800% στην Ελλάδα
Στυλιανίδης – Κυρανάκης: Έτοιμη η αναβαθμισμένη λειτουργία του niologio.gov.gr – Ενεγράφησαν ψηφιακά 21 πλοία στην ελληνική σημαία
DP World: Έσοδα 20 δισ. δολάρια, αλλά με μειωμένα κέρδη