Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Ολυμπιακοί Αγώνες-Ποδόσφαιρο γυναικών: Αφαίρεση έξι βαθμών από τον Καναδά και αποκλεισμός ενός έτους στην προπονήτρια

Η ποδοσφαιρική γυναικών ομάδα του Καναδά

Η ποδοσφαιρική γυναικών ομάδα του Καναδά

Βαρύτατη «καμπάνα» επέβαλε η FIFA στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Καναδά, λόγω της υπόθεσης με την «κατασκοπεία» μέσω drone της προπόνησης της Νέας Ζηλανδίας, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρησή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Η διεθνής ομοσπονδία τιμώρησε με τον Καναδά με αφαίρεση έξι βαθμών από την κατάταξη του Ολυμπιακού τουρνουά, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη τη διάκρισή του στη φετινή διοργάνωση, ενώ παράλληλα επέβαλε αποκλεισμό ενός έτους την προπονήτρια της ομάδας, Μπεβ Πρίστμαν (η οποία έχει ήδη απομακρυνθεί από την ομοσπονδία της χώρας).

Ανάλογη ποινή ενός έτους επιβλήθηκε και σε δύο αξιωματούχους της καναδικής ομάδας, τον Τζόζεφ Λομπάρντι και την Τζαζμίν Μάντερ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024-Στέλιος Αγγελούδης: Αίσθηση απογοήτευσης από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Καπράλος: Δυσαρέσκεια για την τηλεοπτική κάλυψη στο Παρίσι – Δεν μας άρεσε καθόλου που δεν είδαμε τους Έλληνες σημαιοφόρους

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε έκταση χαμηλής βλάστησης στην Κρηνίδα Σερρών