Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024-Στέλιος Αγγελούδης: Αίσθηση απογοήτευσης από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

«Η Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων μας αφήνει μια αίσθηση απογοήτευσης», επισήμανε σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης, σχολιάζοντας την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Όπως ο ίδιος διευκρίνισε, «υπήρχε η λιγότερη Ελλάδα και ελληνικό χρώμα από τις μέχρι τώρα διοργανώσεις, καθώς η τηλεοπτική προβολή της εισόδου της ελληνικής αποστολής υπήρξε προβληματική».

Αναφερόμενος στην ιστορική αλήθεια αυτών που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής ο Στέλιος Αγγελούδης είπε πως: «Πράγματι ο βαρόνος Πιερ ντε Κουμπερτέν, πρότεινε και υποστήριξε την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν όμως η Ελλάδα η χώρα όπου δικαιωματικά αναγεννήθηκαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες».

«Τώρα, όμως, είναι η ώρα των αθλητών και των αθλητριών μας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία, να αποδείξουν, πως ο ελληνικός αθλητισμός, θα γράψει μια, ακόμη, χρυσή σελίδα. Πάμε Ελλάδα!», σημείωσε ενθαρρύνοντας τους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στην Ολυμπιακή αποστολή.

Διαβάστε επίσης:

Καπράλος: Δυσαρέσκεια για την τηλεοπτική κάλυψη στο Παρίσι – Δεν μας άρεσε καθόλου που δεν είδαμε τους Έλληνες σημαιοφόρους

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε έκταση χαμηλής βλάστησης στην Κρηνίδα Σερρών

Πυροσβεστική: 46 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα