Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Ολυμπιακοί Αγώνες-Ιστιοπλοΐα (kite ανδρών): Έκτος ο Μαραμενίδης στην τρίτη ιστιοδρομία

ο Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης

ο Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης

Με την έκτη θέση στην τρίτη ιστιοδρομία συνέχισε ο Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης τις προσπάθειές του στο kite ανδρών της ιστιοπλοΐας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι» 2024, τα αγωνίσματα της οποίας διεξάγονται στη Μασσαλία. Ο 22χρονος αθλητής «σκαρφάλωσε» στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης με 25 βαθμούς ποινής.

Ο Σλοβένος Τόνι Βόντισεκ ήταν ο νικητής στην τρίτη κούρσα, ενώ ακολούθησαν ο Μαξιμίλιαν Μέντερ από τη Σιγκαπούρη και ο Βρετανός Κόνορ Μπέινμπριτζ. Στην κορυφή της γενικής κατάταξης υπάρχει τριπλή… ισοβαθμία, καθώς ο Βόντισεκ, ο Μέντερ και ο Αυστριακός Βαλεντίν Μπόντους έχουν από 8 βαθμούς ποινής έκαστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ένατη θέση της γενικής βρίσκεται ο Ντένις Τάραντιν που εκπροσωπεί την Κύπρο. Ο γεννημένος στη Μόσχα αθλητής έχει 27 βαθμούς ποινής, καθώς τερμάτισε 11ος, 4ος και 12ος στις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Βίαιες ταραχές σε πόλεις της Αγγλίας όπου συνεχίζονται οι αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις

ΕΛΑΣ-Κρήτη: Εντοπισμός φυτειών, εξιχνιάσεις κλοπών και παραβάσεις που αφορούν σε όπλα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγχαρητήρια Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Λευτέρη Πετρούνια