Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου

Θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Ελληνίδα αθλήτρια που μετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Οι αρμόδιες Αρχές, ενημέρωσαν την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πως αθλήτρια της αποστολής μας που αγωνίζεται στον στίβο και έχει ήδη συμμετάσχει στα προκριματικά του αγωνίσματός της βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία μετά από σχετικό τεστ στο οποίο υπεβλήθη.

Όπως είναι φυσικό, και η ίδια η αθλήτρια έχει ενημερωθεί σχετικά με το δείγμα, με την ίδια και την ΕΟΕ να αναμένουν το δεύτερο δείγμα και τα αποτελέσματά του.

Εφόσον βρεθεί εκ νέου θετική, τότε η Ελληνίδα αθλήτρια αναμένεται να τιμωρηθεί από τη διεθνή Ομοσπονδία μέχρι και με τέσσερα χρόνια απουσίας από τις αθλητικές δράσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportsfeed», η εν λόγω αθλήτρια και η ελληνική Ομοσπονδία είχε ενημερωθεί για το θετικό δείγμα πριν τα προκριματικά του αγωνίσματός της, με την ίδια πάντως να επιλέγει να αγωνιστεί. Αν προκρινόταν πάντως, τότε θα αποκλειόταν από τον τελικό.

Διαβάστε επίσης

Στεφανίδη σε World Athetics: Αιχμές για τα όρια στο επί κοντώ – Απαράδεκτο οι 20 συμμετοχές σε τελικό

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στον τελικό του επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη – Πρόκριση και για την Αδαμοπούλου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν τα κατάφερε η Ελένη Πόλακ στα προκριματικά του επί κοντώ