• sports

    Ολυμπιακοί 2024: Αναχωρεί σήμερα για το Παρίσι η Ελληνική Αποστολή με ειδική πτήση


    Αναχωρούν σήμερα τα μέλη της Ελληνικής Αποστολής που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

    Οι Έλληνες αθλητές που θα αποτελέσουν την ελληνική αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να αναχωρήσουν με ειδική πτήση  για τη γαλλική πρωτεύουσα.

    Στο αεροσκάφος της Aegean με τα συνθήματα: «Πάμε Ελλάδα» και «Team Hellas» θα επιβιβαστεί το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι ξεκινούν στις 26 Ιουλίου στο Παρίσι.

    Η ελληνική αποστολή που πετάει σήμερα  στις 10 το πρωί αποτελείται από τις Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, τους κολυμβητές και κολυμβήτριες Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Σίσκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Μπολάνος και Κρίστιαν Γκολομέεβ.

    Μαζί τους θα είναι και οι αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου.

    Επίσης, μαζί ταξιδεύουν και οι αθλητές του στίβου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Εμμανουήλ Καραλής, Αριάδνη Αδαμοπούλου και Ελένη Πόλακ, που δεν είχαν αναχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες με την αποστολή του ΣΕΓΑΣ, καθώς και η Ελισάβετ Τελτσίδου, ο Θοδωρής Τσελίδης από το τζούντο και η Δώρα Γκουντούρα από την ξιφασκία.

    Μαζί τους ταξιδεύουν και οι προπονητές και οι συνοδοί των αθλητών, καθώς και ο Αρχηγός Αποστολής, Πέτρος Συναδινός μαζί με τον Υπαρχηγό Ιάκωβο Φιλιππούση.

    Διαβάστε επίσης:

    ΠΑΕ Ηρακλής: Ανατροπή στο… παρά πέντε, στα χέρια Μονεμβασιώτη οι μετοχές της ομάδας

    Φαβορί και Over από το Champions League

    ΠΑΕ Ηρακλής: Εμπλοκή στη συμφωνία για την απόκτηση της ομάδας από τον Μονεμβασιώτη



    ΣΧΟΛΙΑ