Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Ο Γιώργος Αθανασίου εξελέγη πρόεδρος στην Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ

Ο Γιώργος Αθανασίου, ανώτερο στέλεχος σε ναυτιλιακή εταιρεία στον Πειραιά, ανεδείχθη πρόεδρος στην Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, Sup και Surfing.

Στη ψηφοφορία έλαβαν μέρος 27 σωματεία και πρόεδρος της ομοσπονδίας αναδείχθηκε ο Γιώργος Αθανασίου, λαμβάνοντας 16 ψήφους. Ο Αλέξανδρος Περατικός έλαβε 9 ενώ δύο ήταν τα λευκά.

Τακτικό μέλος της ομοσπονδίας στην Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι ο Αντώνης Νικολόπουλος και αναπληρωματικό μέλος, ο Γιώργος Αθανασίου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζουν οι:

Γιώργος Αθανασίου, Γυμναστικός Ναυτικός Όμιλος Σαλαμίνας Αγάπη Αθανασίου, Ναυτικός όμιλος Αλίμου Ανδρέας Αντωνόπουλος, Ναυταθλητικός όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας Θάνος Βουλγαρίδης, Ναυτικός αθλητικός σύνδεσμος Ανθίππη Σκυριώτη, Ναυτικός όμιλος Χαλκίδας Χρύσα Τσαμοπούλου, ΑΣ όρθιας σανιδοκωπηλασίας και κυματολίσθησης Ηρακλείου Σπύρος Κατσαβός, Ναυτικός όμιλος Μεσολογγίου Νίκος Κουριδάκης, Ναυτικός όμιλος Χανίων Άγγελος Περαθοράκης, Αθλητικός σύλλογος ιστιοσανίδας και κυματολίσθησης Χανίων Μιχάλης Φάρσαρης, Ναυτικός αθλητικός σύλλογος Αγίου Νικολάου Γιάννης Σταματάτος, Ναυτικός όμιλος Βάρης.

Στη πρώτη του δήλωση ως πρόεδρος του νεοσύστατου διοικητικού συμβουλίου, ο Γιώργος Αθανασίου, υπογράμμισε:

«Από σήμερα αναλαμβάνω μία μεγάλη ευθύνη. Όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομοσπονδία και τα αθλήματα που αγαπάμε στον δρόμο της συνεχούς εξέλιξης και προόδου. Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για δουλειά».

Διαβάστε επίσης:

VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων – Οι κινήσεις της εβδομάδας

Μητσοτάκης: Επαναλαμβάνουμε την έκκληση για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Κομισιόν: Θα χρηματοδοτεί τις οικειοθελείς επιστροφές παράνομων μεταναστών