ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού μιλάει για τις πιθανότητες που έχει η Εθνική Ομάδα να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο
Η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει απόψε (21:45) στο ΟΑΚΑ την Ισπανία στο προτελευταίο παιχνίδι της για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για το σημερινό ματς και τις πιθανότητες που έχει η Εθνική Ομάδα για να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο.
«Παίζουμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 150% γιατί με μία φάση μπορούν να σκοράρουν. Θέλουμε τη νίκη για να ελπίζουμε μέχρι την τελευταία στιγμή», τονίζει ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού.
Εξηγεί πώς χάθηκε η ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο ματς με τη Σουηδία και κάνει τον απολογισμό της Εθνικής Ομάδας στον όμιλο.
Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη του Ανδρέα Μπουχαλάκη στον ΟΠΑΠ:
Διαβάστε επίσης:
Ο OΠΑΠ Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου για μια ακόμη χρονιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Σκέφτεται να ανακαλέσει τις δασμολογικές εξαιρέσεις για φτηνές αποστολές από την Κίνα
- Δένδιας: Στην «Ασπίδα του Αχιλλέα» η υπεράσπιση του Αιγαίου και όλης της επικράτειας – Τέλος ο στόλος
- Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Δήμου Κηφισιάς
- ΟΗΕ: Καλεί το Ισραήλ «να αποτρέψει τη γενοκτονία» στη Λωρίδα της Γάζας
