Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Με αστυνομική συνοδεία η Λίνα Σουλούκου, μετά από απειλές

ΛΙΝΑ ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ

ΛΙΝΑ ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ

Στο στόχαστρο έντονων αντιδράσεων, ακόμη και απειλών, βρίσκεται η πρώην πλέον διευθύνουσα σύμβουλος της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, η οποία θεωρήθηκε υπαίτια για την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Η Λίνα Σουλούκου αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή της τέσσερις ημέρες μετά την απόλυση του προπονητή της ομάδας.

«Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον σύλλογο και της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στα μελλοντικά επαγγελματικά εγχειρήματά της», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ρόμα.

Η ελληνίδα CEO της Ρόμα παρουσιάστηκε από μεγάλη μερίδα των ιταλικών μέσων ενημέρωσης ως εκείνη που αποφάσισε την απόλυση του Ντε Ρόσι, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ομάδας να βγουν στους δρόμους και να κρεμάσουν πανό σε όλη την πόλη.

Συγκεκριμένα, μετά την απόλυση του Ντε Ρόσι, οργισμένοι οπαδοί εμφανίστηκαν στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα στην Τριγκόρια ζητώντας να μάθουν πού βρίσκεται η Σουλούκου. Στην πόλη έκαναν επίσης την εμφάνισή τους γκράφιτι που έγραφαν «Πού είναι η Λίνα;».

Ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης αυτής έντασης, η Λίνα Σουλούκου θα πρέπει να κινείται στην πόλη με αστυνομική συνοδεία.

Η Λίνα Σουλούκου φέρεται να έχει αστυνομική προστασία εδώ και 48 ώρες, όπως και τα δύο παιδιά της, ηλικίας 3 και 8 ετών, τα οποία θα πηγαίνουν σχολείο με αστυνομική συνοδεία.

Υπενθυμίζεται πως η Λίνα Σουλούκου διορίστηκε διευθύνουσα σύμβουλος της Ρόμα τον Απρίλιο του 2023. Πριν από αυτό, είχε διατελέσει για τέσσερα χρόνια διευθύνουσα σύμβουλος του Ολυμπιακού. Μετά τον διορισμό της, ο πρόεδρος της Ρόμα, Νταν Φρίντκιν, και ο αντιπρόεδρος, Ράιαν Φρίντκιν, την είχαν περιγράψει ως «μια έμπειρη, σεβαστή και έμπιστη ηγέτιδα τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στις επιχειρήσεις».

Διαβάστε επίσης:

Λίνα Σουλούκου: Μια Ελληνίδα «Λύκαινα» στην «Αιώνια Πόλη» – Το πέρασμα από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα και οι επόμενοι στόχοι

ΛΙΝΑ ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ