Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Μάριος Ηλιόπουλος: Σφοδρή επίθεση σε ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου – «Το καλάμι εύκολα μπαίνει στη σωστή θέση»

Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής, ιδιοκτήτης της SeaJets και της ΠΑΕ ΑΕΚ

Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής, ιδιοκτήτης της SeaJets και της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος με επίσημη δήλωσή του στρέφεται κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου και του ΠΑΟΚ.

Μετά την μεγάλη ένταση που υπήρχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος τους ισόπαλου (1-1) παιχνιδιού, ο Μάριος Ηλιόπουλος πήρε θέση με επίσημη δήλωσή του για τη συμπεριφορά του Ρουμάνου τεχνικού και των ανθρώπων του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ κάνει λόγο για ψευτομαγκιές, προβοκατόρικη συμπεριφορά και για το… καλάμι που «εύκολα καβαλιέται, αλλά το ίδιο εύκολα το Σύμπαν το τοποθετεί στη σωστή θέση»!

Αναλυτικά η δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου:

«Ο Αθλητισμός είναι μία μεγάλη Ιδέα που εμπνέει τη νεολαία και χαράζει το μέλλον μας… Η ΑΕΚ είναι η δικιά μας μεγάλη Ιδέα…

Οι ΓΝΗΣΙΕΣ Προσφυγικές Ομάδες έχουν Πολιτισμό, Κουλτούρα και Παιδεία, μέγιστα Αγαθά!

Έχουν επίσης προπονητές που θα πρέπει να προάγουν το «Ευ Αγωνίζεσθαι», να σέβονται τα Ιδανικά και τις βασικές Αρχές, γαλουχώντας τους παίκτες της ομάδας τους προς αυτή την κατεύθυνση!

Ο Λουτσέσκου και όποιο κομμάτι του ΠΑΟΚ (εύχομαι όχι μεγάλο) ασπάζεται τη χθεσινοβραδινή προβοκατόρικη συμπεριφορά με χειρονομίες, ψευτομαγκιές και όλα αυτά συνοδεία ψευδοφουσκωτών στο ΝΑΟ της ΑΕΚ, δείχνουν το επίπεδό τους, την παιδεία τους, τον πολιτισμό, τη νοοτροπία και την κουλτούρα τους. Ίσως φανερώνουν και την ανησυχία και αμηχανία τους για το μέλλον….

Το καλάμι εύκολα καβαλιέται, αλλά το ίδιο εύκολα το Σύμπαν το τοποθετεί στη σωστή θέση! Φαίνεται δυστυχώς ότι «κάποιοι» κρίνουν περισσότερο από τέτοια φαινόμενα παρά από την πραγματικότητα.

Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους…!

Ο ΝΑΟΣ μας η «Αγιά Σοφιά» είναι και θα είναι ο ΝΑΟΣ της μεγάλης ΑΕΚ, της Χριστιανοσύνης, της Ελπίδας και της Νίκης! Με τον Δικέφαλο Αετό που θα κρατά το Σπαθί και το Σταυρό για Πάντα…».

Διαβάστε επίσης

MetLife: Σε συζητήσεις για την εξαγορά των περιουσιακών στοιχείων της PineBridge