Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Κυνηγάνε την ανατροπή ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ

παοκ αεκ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα για τους αγώνες ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας και Τραμπζονσπόρ-ΑΕΚ

Με γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 στη Μπρατισλάβα από τη Σλόβαν και κυνηγάει την ανατροπή στη σημερινή ρεβάνς (20:00) στην Τούμπα. Χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να μπει στους ομίλους του Europa League.

Η ΑΕΚ έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού για να προκριθεί στους ομίλους πρέπει απόψε (20:30) να ανατρέψει το 1-3, με το οποίο ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την Τραμπζονσπόρ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές για τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στα play-off του Europa League, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Προσφέρονται ακόμα επτά συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα Τραμπζονσπόρ-ΑΕΚ και έξι για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Τα συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας

Τα συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα Τραμπζονσπόρ-ΑΕΚ