• sports

    Και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ ο Μάκης Γκαγκάτσης

    Μάκης Γκαγκάτσης

    Μάκης Γκαγκάτσης


    Την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατέθεσε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

    Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Makedonia Palace. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκπρόσωποι 38 ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

    «Θεωρώ ότι πάνω από 50 μέλη της συνέλευσης (εκλέκτορες) θα στηρίξουν την προσπάθεια μας και η σημερινή εκδήλωση δείχνει το δρόμο προς τη νίκη στις 22 Ιουλίου», ανέφερε ο κ. Γκαγκάτσης. «Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν κριθεί, είναι μια συγκέντρωση νίκης, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχουμε τάσεις έπαρσης και αλαζονείας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα του ελληνικού ποδοσφαίρου», πρόσθεσε.

    Ο κ. Γκαγκάτσης ανέφερε πως σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος θα απευθυνθεί στην UEFA και στον υπεύθυνο διαιτησίας κ. Ροσέτι για να υποδείξουν τον καταλληλότερο για αρχιδιαιτητή.

    Όσον αφορά τον νέο CEO της ΕΠΟ, ανέφερε πως θέλει να  προκύψει μέσα από διεθνή διαγωνισμό.

    «Δεν θέλουμε να ακούει κάποιος τη λέξη ΕΠΟ και να… στρίβει. Δεν θέλουμε να γίνεται τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο. Σήμερα ήταν μια συγκέντρωση νίκης. Έχουμε ήδη 39 ψήφους και μία ακόμα Ένωση και τις μισές ΠΑΕ της Super League, αλλά και 4-5 Ενώσεις που μας στηρίζουν!

    Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 22 Ιουλίου.

    Στις εκλογές δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα πως από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, είχε προσεγγίσει τον Ισίδωρο Ντογιάκο προκειμένου να διερευνήσει την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα για την ΕΠΟ.

    Διαβάστε επίσης

    Χατζηδάκης στο TikTok: Έχουμε ήδη υλοποιήσει το 50% των προεκλογικών μας δεσμεύσεων

    Saudi Aramco: Πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες μετοχές αξίας 12 δισ. δολαρίων

    Βόρεια Κορέα: Δεσμεύτηκε να διακόψει την αποστολή μπαλονιών με ακαθαρσίες στη Νότια Κορέα



    ΣΧΟΛΙΑ