• sports

    Γαλατάσαραϊ: Η τουρκική αστυνομία πήρε τις ελληνικές σημαίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ – Πανό για την άλωση

    • NewsRoom
    Βασίλης Λαλιώτης, Nadim Nsouli

    Βασίλης Λαλιώτης, Nadim Nsouli


    Έχει ξεκινήσει η οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ για την Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

    Τα λεωφορεία που μετέφεραν του φίλους του δικεφάλου ήταν τρεις ώρες στα σύνορα και στον πρώτο έλεγχο της τουρκικής αστυνομίας κατασχέθηκαν όλες οι σημαίες της Ελλάδας και της Βεργίνας που είχαν μαζί τους οι επιβάτες.

    Εκτός φυσικά από τους οργανωμένους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά που ταξιδεύουν υπάρχουν και φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν μεμονωμένα και βρίσκονται ήδη στην Κωνσταντινούπολη.

    Αυτή την ώρα όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι στην Πόλη ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία Σουλταναχμέτ, ώστε να ξεκινήσουν για το «RAMS Park» με δημοτικά λεωφορεία.

    Υποδοχή με πανό για την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους οπαδούς της Γαλατάσαραϊ

    Με ένα πανό που έγραφε την χρονολογία της Άλωσης της Κωνσταντινουπόλεως περίμεναν οι οπαδοί της Γαλατά τους φίλους του ΠΑΟΚ στο γήπεδο όπου θα φιλοξενηθεί ο σπουδαίος αγώνας του Europa League.

    Συγκεκριμένα έξω από το «Αλί Σάμι Γεν» είχε κρεμαστεί πανό που έγραφε «Since 1453» για να θυμίσει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι η πάλαι ποτέ κραταιά Κωνσταντινούπολη αλώθηκε στις 29/5/1453 από τους Οθωμανούς.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα ισχυροποιείται, μεγαλώνει, αυξάνει το διεθνές κεφάλαιο με αυτοπεποίθηση και ισχύ

    Ευρωαγορές: Κλείσιμο με μικρή πτώση καθώς ο ενθουσιασμός για τα μέτρα τόνωσης της Κίνας εξασθενεί

    ΕΟΔΥ: 12 κρούσματα και 3 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα από τον ιό του Δυτικού Νείλου



    ΣΧΟΛΙΑ