• sports

    Euroleague: Επικυρώθηκε η επανεκλογή Μποντιρόγκα και Μοτιεγιούνας ως πρόεδρος και CEO

    Ντέγιαν Μποντιρόγκα

    Ντέγιαν Μποντιρόγκα


    Οι μέτοχοι της Euroleague έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπα του Ντέγιαν Μποντιρόγκα και του Ντονάτας Μοτιεγιούνας και στη σημερινή (4/7) συνεδρίαση της Euroleague Commercial Assets Shareholders επιβεβαιώθηκε η παραμονή τους στο πόστο τους γι’ ακόμη τέσσερα χρόνια.

    Υπενθυμίζεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της Euroleague είχε αποφασίσει στις 13 Μαρτίου να επεκταθούν για τέσσερα χρόνια οι διορισμοί τόσο του Μποντιρόγκα ως προέδρου όσο και του Μοτιεγιούνας ως διευθύνοντος συμβούλου. Υπενθυμίζεται ότι ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της Euroleague από τον Σεπτέμβριο του 2022 διαδεχόμενος τον Τζόρντι Μπερτομέου, ενώ ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας εντάχθηκε στη διοίκηση της Euroleague τον Ιούνιο του 2023.

    Στο μεταξύ, εγκρίθηκαν οι κανονισμοί των αγώνων της νέας σεζόν, οι λίστες των ομάδων που θα μετάσχουν τη σεζόν 2024-25 στη EuroLeague και το EuroCup, καθώς και το αγωνιστικό πρόγραμμα της προσεχούς σεζόν. Παράλληλα, εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, καθώς και οι νέοι κανόνες που αφορούν στη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και τους κανονισμούς fair play.

    Διαβάστε επίσης

    Κακοκαιρία: Σε λίγες ώρες 1.200 κεραυνοί στην Αττική, ποτάμια οι δρόμοι στην Κόρινθο, χαλάζι στα Τρίκαλα

    Οικογένεια Παναγιώτη Στάθη: Η επαγγελματική και κοινωνική ζωή του υπήρξε απολύτως σύννομη και άμεμπτη

    Πυροσβεστική: 62 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο λόγω έντονης κεραυνικής δραστηριότητας



    ΣΧΟΛΙΑ