• sports

    Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ξεκίνησαν οι εργασίες αναμόρφωσης του κλειστού του ΟΑΚΑ

    Δημήτρης Γιαννακόπουλος

    Δημήτρης Γιαννακόπουλος


    Την έναρξη των εργασιών για την αναμόρφωση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ, το οποίο έχει παραχωρηθεί από το 2023 στον Παναθηναϊκό AKTOR, ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσα από μια σειρά stories στο Instagram.

    «Διαβάζω από το πρωί για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή κόσμου, να γίνει αγώνας Παναθηναϊκού με Σέλτικς. Ωραία θα ήταν, αλλά πρέπει πρώτα να φτιαχτεί το ΟΑΚΑ. Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες, ώστε να γίνει ένα γήπεδο εφάμιλλο του NBA για να μην πω και καλύτερο και να μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τέτοιους αγώνες, να φέρνουμε τέτοιες ομάδες. Όπως όλο τον χρόνο, να έρχονται οικογένειες και παιδιά και να το διασκεδάζουν. Να είναι ένας χώρος που να έχει όλη την εβδομάδα δραστηριότητες, όχι μόνο τις μέρες του αγώνα. Να φέρνει στο κράτος, να φέρνει στον Παναθηναϊκό, αλλά και πάνω από όλα ο κόσμος να έχει ένα μέρος για να διασκεδάσει», ανέφερε αρχικά.

    «Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω όλο μου το επιτελείο, που δούλεψε νυχθημερόν για να γίνει αυτό το πράγμα πραγματικότητα. Να ευχαριστήσω ξανά τον πρωθυπουργό, που είχε τη θέληση, τη διάθεση, την πυγμή σε ό,τι εμπόδια πήγαν να βάλουν διάφοροι σε αυτή τη συμφωνία για 49 χρόνια με τον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

    Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στους τελικούς της Basket League, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη δημόσια για τον τρόπο με τον οποίο εξέφρασε τα παράπονά τους κατά της διαιτησίας.

    «Επειδή εδώ και 1.5-2 χρόνια τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο Παναθηναϊκός σαν σύλλογος έχει δείξει με 1000 τρόπους ότι δε θέλουμε τη βία στα γήπεδα, θέλω να απολογηθώ για κάτι. Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν ήταν σωστά στους τελικούς. Αλλά ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά. Για μια ακόμα φορά συγγνώμη», ανέφερε.

    Διαβάστε επίσης

    Euro 2024: Επεισόδια στις κερκίδες μεταξύ τούρκων και γεωργιανών (Βίντεο)

    Τριαντόπουλος: Μέχρι τώρα 8.718 επιχειρήσεις και αγρότες έλαβαν την προκαταβολή του 50% της κρατικής αρωγής

    ΕΔΔΑ: Καταδίκασε τη Ρωσία για τον νόμο της περί “ανεπιθύμητων οργανώσεων”



    ΣΧΟΛΙΑ