ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εισήγηση – σταθμός στον Άρειο Πάγο για τα κόκκινα δάνεια: Ανατοκισμός στη μηναία δόση, όχι στο κεφάλαιο
Ανθρώπους που έχουν ως Θεό τους την ωμή βία και έχουν μάθει να κινούνται μόνο στο σκοτάδι χαρακτηρίζει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τους δράστες της επίθεσης σε βάρος του αντεισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου, Ισίδωρου Ντογιάκου.
Η κα Ξένη Δημητρίου αναφέρει στη δήλωση της:
«Σήμερα, ένα μέλος της εισαγγελίας μας, ο Ισίδωρος Ντογιάκος, η οικογένειά του αλλά και ο ανυποψίαστος πολίτης που πέρασε δίπλα από την παγιδευμένη με εκρηκτικό μηχανισμό μοτοσικλέτα κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους από ενέργειες ατόμων, που δεν έχουν καμιά δημοκρατική παιδεία, καμιά ωριμότητα, που κινούνται στο σκοτάδι και που δεν ξέρουν να βαδίζουν το δύσκολο ειρηνικό δρόμο για τη λύση των κοινωνικών προβλημάτων, που δεν είναι άλλη από τη συνεχή πάλη μας με θετικές πράξεις και με αγωνιστική επιχειρηματολογία να αλλάξουμε τον κόσμο.
Στο μόνο στο οποίο συμφωνούμε με αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν οδηγό και Θεό τους την ωμή βία, είναι, ότι ο κόσμος μας μπορεί και πρέπει να αλλάξει σε πολλά επίπεδα. Σε αυτό που διαφωνούμε, όμως, με αυτούς κάθετα και οριζόντια είναι ο τρόπος που αυτό πρέπει να γίνει.
Μόνο με ειρηνικούς αγώνες σκληρούς και επίμονους, με προσωπική στάση ζωής ανυποχώρητη και μακριά από ιδιοτέλεια και ευτελισμό, μπορούν να λυθούν τα σταυρόλεξα των κοινωνικών ανισοτήτων, μπορούν να λυθούν τα διλήμματα, μπορούν να λυθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανυψωθεί αυτό το υπέροχο πλάσμα, που λέγεται άνθρωπος, στο βάθρο που του πρέπει.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα εγκληματολογικά εργαστήρια η βόμβα που εξουδετερώθηκε στον Βύρωνα – Πού στρέφονται οι υποψίες της Αντιτρομοκρατικής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες δηλώσεις του Ισίδωρου Ντογιάκου για τη βόμβα έξω από το σπίτι του: Δεν είχα δεχθεί απειλές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βούλευμα για αίτημα συζύγου Ελ.Ράικου: «Όχι» στην εξαίρεση Τουλουπάκη από τη Novartis
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προειδοποίηση Λαγκάρντ: Ορατός ο κίνδυνος ανάκαμψης του πληθωρισμού στην ευρωζώνη λόγω των κρίσεων σε εμπόριο και άμυνα
- Inditex: «Φρένο» στις πωλήσεις της ιδιοκτήτριας των Zara – Bουτιά της μετοχής
- Η ψυχαγωγία αλλάζει πίστα: Το MAX διαθέσιμο αποκλειστικά στο Vodafone TV
- Χρηματιστήριο: Τράπεζες και blue chips στέλνουν τον δείκτη πάνω από τις 1640 μονάδες
