ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος δικάζεται για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου, από πρώην συντρόφους του, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.
Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία έχει μετατραπεί σε κακούργημα και το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ως αναρμόδιο, αναμένεται να παραπέμψει την υπόθεση σε Κακουργιοδικείο σε νέα ημερομηνία.
Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του πρώην παρουσιαστή για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του, τα οποία ανέβαζε σε sites ερωτικού περιεχομένου χωρίς την έγκρισή τους.
Ο παρουσιαστής κατηγορείται για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άρης Μουγκοπέτρος: Έχασε δύο δάχτυλα από κροτίδα που εξερράγη στο χέρι του ο δεξιοτέχνης του κλαρίνο
- Σε λαϊκό προσκύνημα από την Τετάρτη η σορός του πάπα Φραγκίσκου – Το Σάββατο πιθανότατα η κηδεία του
- ΗΠΑ: Δασμοί ως και 3.521% σε φωτοβολταϊκά πλαίσια που παράγονται στη νοτιοανατολική Ασία
- «Έμφραγμα» προκάλεσαν στο Blue Star Mykonos 220 επιβάτες από την Ικαρία που πήγαιναν Πειραιά, αλλά έκοψαν εισιτήρια για Σύρο
