Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Βρετανία: Ενισχύονται τα μέτρα ασφάλειας μετά από τις νυχτερινές ταραχές στο Σάντερλαντ

Άγρια επεισόδια στο Σάντερλαντ της Βρετανίας

Άγρια επεισόδια στο Σάντερλαντ της Βρετανίας

Η βρετανική αστυνομία αυξάνει τους αστυνομικούς στους δρόμους, μετά από προειδοποιήσεις για πιο βίαια επεισόδια το Σαββατοκύριακο, ενώ έχουν ενισχυθεί και τα μέτρα ασφάλειας στα τζαμιά, μετά την πυρπόληση αυτοκινήτων από διαδηλωτές κατά των μεταναστών.

Οι βίαιες διαδηλώσεις προκλήθηκαν από τη δολοφονία τριών μικρών κοριτσιών στο Σάουθπορτ, Βρετάνια.

Στις ταραχές στη Βρετανία ενεπλάκησαν εκατοντάδες άνθρωποι ή χιλιάδες σε μία διαμαρτυρία στο Λονδίνο, μετά από το ξέσπασμα τους μέσα στην εβδομάδα, αφού είχε διαδοθεί εσφαλμένα μέσω του διαδικτύου, ότι ο ύποπτος για τις δολοφονίες στο Σάουθπροτ ήταν ένας ακραίος μουσουλμάνος μετανάστης.

Οι ταραχές ξέσπασαν το βράδυ της Παρασκευής στο Σάντερλαντ όπου εξαπλώθηκε το κύμα βίας που πυροδότησε η δολοφονία τριών μικρών κοριτσιών.

Διαβάστε επίσης:

Δεκάδες ελλείψεις για τα λιμάνια του Αργοσαρωνικού – Να συνεργαστούν Αντιπεριφέρεια, Δήμοι και Υπουργείο Ναυτιλίας για την βελτίωση και ασφάλεια των λιμένων

Ιράν: Ένας πύραυλος μικρής ακτίνας δράσης σκότωσε τον Ισμαήλ Χανίγια

Εύκολη πρόκριση για τον Εμμανουήλ Καραλή στον τελικό