ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και άλλοι έντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σήμερα στο Σάουθπορτ της βορειοδυτικής Αγγλίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Για την επίθεση έχει συλληφθεί ένας 17χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Οι εννέα από τους τραυματίες είναι παιδιά και τα έξι από αυτά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Κρίσιμη θεωρείται επίσης η κατάσταση και των δύο ενήλικων τραυματιών, σύμφωνα με τη Σερένα Κένεντι, την εκπρόσωπο της αστυνομίας του Μέρσεϊσάιντ.
Νωρίτερα οι αρχές ανέφεραν ότι τα κίνητρα του δράστη παραμένουν αδιευκρίνιστα και ότι η επίθεση δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.
Διαβάστε επίσης
Βρετανία: Σύλληψη 17χρονου ως υπόπτου για την επίθεση με μαχαίρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- JPMorgan: Βλέπει τον χρυσό στα 4.000 δολάρια
- Ευρωαγορές: Ανατροπή και κλείσιμο σε θετικό έδαφος με βοήθεια από τη Wall Street – Βουτιά για τη μετοχή της Novo Nordisk
- Metlen: Υιοθετεί το βρετανικό μοντέλο για τις ανακοινώσεις των τριμηνιαίων αποτελεσμάτων
- Μπέσεντ: Περιμένει να αποκλιμακωθεί η δασμολογική αντιπαράθεση με την Κίνα
