• Κοινωνία

    Βουλευτής στο Μεξικό καταρρέει στη Βουλή όταν μαθαίνει ότι δολοφονήθηκε η κόρη της (video)

    • NewsRoom
    μεξικο


    Την τραγική είδηση ότι δολοφονήθηκε η 22χρονη κόρη της έμαθε βουλευτής στο Μεξικό την ώρα που βρισκόταν σε συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής. Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που η 59χρονη Κάρμεν Μέντελ Πάλμα πληροφορείται τα δυσάρεστα νέα και ξεσπάει σε κραυγές απελπισίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, η 22χρονη Βαλέρια Κρουζ Μέντελ πυροβολήθηκε εννέα φορές, ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο. Οι συνάδελφοι της 59χρονης γυναίκας προσπάθησαν να την παρηγορήσουν, ενώ η συνεδρίαση διεκόπη.

    Ο κυβερνήτης της Βερακρούζ, Μιγκέλ Άνγκελ Γιούνες εξήγησε ότι μία γυναίκα με παρόμοια εμφάνιση που πηγαίνει στο ίδιο γυμναστήριο αναγνωρίστηκε ότι διατηρεί σχέσει με μέλος εγκληματικής ομάδας.

    Δύο άνδρες έχουν συλληφθεί, καθώς η αστυνομία θεωρεί ότι σχετίζονται με την υπόθεση, ενώ ο άνθρωπος που πυροβόλησε είναι γνωστός με το όνομα «El Richy».

    Ένας τρίτος άνδρας, που θεωρείται κύριος ύποπτος, βρέθηκε νεκρός σε ένα φορτηγάκι, σύμφωνα με αναφορές.

    Κι ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, ο δείκτης των ανθρωποκτονιών έχει παρουσιάσει δραματική αύξηση. Μέχρι στιγμής 21,283 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί το 2018, ξεπερνώντας κατά 20% τις δολοφονίες το 2017.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Όχημα έπεσε πάνω στην αυτοκινητοπομπή των πρωθυπουργών Βρετανίας και Βελγίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λήξη συναγερμού σε λύκειο στην Βόρεια Καρολίνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαθητές και καθηγητές εισέβαλαν ξανά στο υπουργείο Παιδείας (video)



    ΣΧΟΛΙΑ