Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Βορειοανατολική Αττική: Συνελήφθησαν 2 άτομα στις πυρόπληκτες περιοχές, είχαν στην κατοχή τους διαρρηκτικά εργαλεία

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως έχει λάβει αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας στις πυρόπληκτες περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, με καθημερινές 24ωρες περιπολίες.

Στο πλαίσιο αυτό, εντοπίστηκαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο άτομα ηλικίας 35 και 23 ετών, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Νέας Μάκρης και τα οποία κρίθηκαν ύποπτα.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αναλογικός ασύρματος, κατσαβίδι, σκεπάρνι και αυτοσχέδια ξύλινη ράβδος.

Στη συνέχεια, προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Μαραθώνα, όπου συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Όπως σημειώνεται από την Αστυνομία ο 35χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ληστεία, κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ έχει εκτίσει και ποινές φυλάκισης σε σωφρονιστικά καταστήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Τέλος, από την ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι «οι περιπολίες στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές θα συνεχιστούν με την εφαρμογή προληπτικών και κατασταλτικών δράσεων ώστε να εξασφαλιστεί η αποτροπή έκνομων ενεργειών καθώς και η παροχή στους κατοίκους κάθε αναγκαίας συνδρομής και υποστήριξης».

Διαβάστε επίσης:

Estée Lauder: Ο CEO Fabrizio Freda αποχωρεί το 2025 – Νέες προκλήσεις για την εταιρεία

Χανιά: Σε μερικό έλεγχο η φωτιά στα Τεμένια Ανατολικού Σελίνου

Ρωσία: Περισσότεροι από 121.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή Κουρσκ