Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιριές

Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιριές

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται  ο δολοφόνος της άτυχης 75χρονης Ευθαλείας Αβραμίδου– Αλεξούλη, ο οποίος φέρεται ότι παρουσιάστηκε οικειοθελώς λίγο μετά τις 8.30΄ το βράδυ στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ο μακελάρης βαφτισιμιός δεν κάλεσε δικηγόρο για να τον συνοδεύσει και εμφανίστηκε μόνος του στον σκοπό του κτιρίου, ο οποίος ειδοποίησε τους συναδέλφους του της Ασφάλειας που τον παρέλαβαν και τον οδήγησαν στα γραφεία τους για να του πάρουν προανακριτική απολογία.

Σε αυτήν, ο Θανάσης Μυλωνάς αναμένεται να εξηγήσει με λεπτομέρειες πώς διέπραξε την δολοφονία της άτυχης νονάς του με 42 μαχαιριές, αλλά και αν πράγματι την σκότωσε επειδή η ευκατάστατη ηλικιωμένη αρνήθηκε να του δώσει 2.000 ευρώ. Εξήγηση αναμένεται να δώσει και για το αν έκλεψε χρήματα από το σπίτι της, όπου κοιμόταν ο 45χρονος γιος της που αντιμετωπίζει νοητική υστέρηση.

Διαβάστε επίσης

Στον ανακριτή οδηγείται ο προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών

ΕΛΑΣ: Νέα ανακοίνωση για τα επεισόδια στο Yπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Θεσσαλονίκη: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο 36χρονος για τη δολοφονία του οικιακού βοηθού