Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Βόλος: Νέο, σκληρό περιστατικό μεταξύ ανηλίκων – Με σπασμένα δόντια και στο νοσοκομείο ο ένας

Το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι, σε πολυσύχναστο δρόμο, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην παραλία του Βόλου, όταν οι δύο μαθητές, απομακρυνόμενοι από τον χώρο της εκδρομής, βρέθηκαν έξω από ένα internet cafe.

Εκεί, μετά από έντονο διαπληκτισμό, ο δράστης χτύπησε βίαια το θύμα στο πρόσωπο, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Ο μαθητής υπέστη σπάσιμο δοντιών και σχίσιμο στα χείλη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για ράμματα.

Κινητοποιήθηκαν άμεσα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Η μητέρα του θύματος υπέβαλε μήνυση κατά των γονέων του δράστη, ενώ η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η επίθεση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο μαθητές δεν είχαν παρουσιάσει σημάδια τέτοιας αντιπαράθεσης. Και τα δύο εμπλεκόμενα παιδιά αρνήθηκαν να δώσουν λεπτομέρειες για το τι προηγήθηκε του καβγά.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από την αστυνομία και τις εκπαιδευτικές αρχές, με στόχο να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού και να ληφθούν τα κατάλληλα παιδαγωγικά μέτρα.

Διαβάστε επίσης:

Πυροβολισμοί στη Συγγρού με δύο τραυματίες – Video από την αιματηρή συμπλοκή

ΔΕΗ: Ποιες είναι οι επόμενες 5 περιοχές που ανοίγουν για καταστήματα franchise

Γιατί κατέθεσαν τώρα την ερώτηση οι 8 «γαλάζιοι» βουλευτές – Η απάντηση του Μαξίμου