Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Βίντεο ντοκουμέντο: Ετσι ξεκίνησε ο άγριος ξυλοδαρμός του Ελληνοκαναδού σε μπαρ της Κρήτης

Η στιγμή που το τσιγάρο καίει το χέρι του Ελληνοκαναδού

Βίντεο ντοκουμέντο για τα λεπτά πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού στην Κρήτη, δημοσιεύει το cretalive.gr. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πώς ξεκίνησε το επεισόδιο, ουσιαστικά για ασήμαντη αφορμή ποτ κατέληξε στον αιματηρό καυγά και στον σοβαρό τραυματισμό του ελληνοκαναδού τουρίστα σε μπαρ του Ηρακλείου.

Το βίντεο δείχνει την οικογένεια του 49χρονου Ελληνοκαναδού να βγαίνει από το μπαρ. Προπορεύονται ο ένας από τους γιους της οικογένειας με τη μητέρα του, την 41χρονη Ισλανδή σύζυγο του 49χρονου παθόντα.

Λίγα μέτρα πιο πίσω ακολουθεί ο 49χρονος με το δεύτερο γιο της οικογένειας. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ένας από τους δράστες ακουμπάει κατά λάθος το τσιγάρο του στο χέρι του Ελληνοκαναδού, ο οποίος γυρίζει το κεφάλι του προς την παρέα και ταυτόχρονα τρίβει το σημείο που έχει καεί.

Ο Ελληνοκαναδός κάνει κίνηση να φύγει, όμως τελικά γυρίζει πίσω και κατευθύνεται προς το μέρος του. Φαίνονται να ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες για το συμβάν με το τσιγάρο, ενώ η παρέα του νεαρού εξακολουθεί να κουβεντιάζει κανονικά, χωρίς να έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί.

Την στιγμή εκείνη στο πλάνο μπαίνει ένας τρίτος νεαρός, ο οποίος μπαίνει ανάμεσα στους δύο που μιλούν και ουσιαστικά ζητά από τον 49χρονο να αποχωρήσει και να λήξει η όποια παρεξήγηση.

Τότε πια αρχίζουν να μαζεύονται γύρω τους και άλλα πρόσωπα και από τις δύο πλευρές, ανταλλάσσουν κουβέντες, μεσολαβούν χειρονομίες και σπρωξίματα εκατέρωθεν, αφού και η 41χρονη Ισλανδή μπαίνει επίσης στη μέση.

Η φασαρία μετατοπίζεται πλέον εκτός μπαρ και τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Ο Εμανουήλ Κακουλάκης συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και σήμερα το πρωί επρόκειτο να τον επισκεφθεί η πρέσβειρα του Καναδά, δείχνοντας την υποστήριξη της καναδικής κυβέρνησης στον πολίτη της.

Εχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στην γνάθο.

 

Σε αυτή την κατάσταση είναι ο Ελληνοκαναδός τουρίστας