Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Βενεζουέλα: «Πλήρεις ή μερικές» διακοπές της ηλεκτροδότησης σημειώνονται σε όλη τη χώρα(Βίντεο)

Νικολάς Μαδούρο, Πρόεδρος της Βενεζουέλας

Νικολάς Μαδούρο, Πρόεδρος της Βενεζουέλας

Γενικευμένη βλάβη στην ηλεκτροδότηση σημειώνεται σήμερα το πρωί σε ολόκληρη τη Βενεζουέλα, περιλαμβανομένης της πρωτεύουσας Καράκας, δήλωσε ο Φρέντι Νιάνιες, υπουργός Επικοινωνίας, ο οποίος έκανε λόγο για δολιοφθορά.

 

«Επείγον, στις 4:50 σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου, έγινε ηλεκτρικό σαμποτάζ στη Βενεζουέλα, ένα σαμποτάζ στο εθνικό σύστημα ηλεκτροδότησης το οποίο έπληξε σχεδόν όλη την εθνική επικράτεια, οι 24 πολιτείες αναφέρουν πλήρη ή μερική διακοπή της προμήθειας ηλεκτρικού», δήλωσε ο Νιάνιες.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι αρχές εργάζονται για να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με καταχωρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το προσωπικό του Ρόιτερς, η διακοπή της ηλεκτροδότησης πλήττει τουλάχιστον 13 περιφέρειες, περιλαμβανομένων των Καραμπόμπο και Αράγκουα.

Την Τρίτη είχε σημειωθεί μια σειρά μικρότερων μπλακάουτ σε μερικές πολιτείες, τα οποία ο Νιάνιες είχε επίσης αποδώσει σε σαμποτάζ.

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Πυρκαγιά απο πτώση κεραυνού στον Κάλφα

Γερμανία: Οι αρχές προειδοποιούν για εμπρηστικούς μηχανισμούς σε πακέτα

Κακοκαιρία στην Αττική: Έριξε χαλάζι στα Πατήσια – Οδηγίες εξέδωσε η Πολιτική Προστασία- Δείτε αναλυτικά