Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Βασίλης Οικονόμου: Αυτοψία σε Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγίου Στεφάνου και στον χώρο κατασκευής του νέου Σταθμού Κρυονερίου

ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις μεταφορές , Βασίλης Οικονόμου επισκέφτηκε τον Σταθμό Προαστιακού στον Άγιο Στέφανο

ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις μεταφορές , Βασίλης Οικονόμου επισκέφτηκε τον Σταθμό Προαστιακού στον Άγιο Στέφανο

Στην καταγραφή όλων των ζητημάτων που αφορούν τον Σιδηροδρομικό Σταθμό στον Άγιο Στέφανο, προχώρησε σήμερα, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις μεταφορές , Βασίλης Οικονόμου, με στόχο τη βελτίωση των υποδομών και της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Νωρίς το πρωί, ο υφυπουργός επισκέφτηκε τον Σταθμό Προαστιακού στον Άγιο Στέφανο, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά, τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, τη δήμαρχο Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, τους αντιδημάρχους, Αλέξανδρο Κουκά, Λαμπρινή Νούση και Ιωάννη Τραϊφόρο και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου, Ιωάννη Χιώτη. Στόχος της επίσκεψης ήταν η επιθεώρηση και η καταγραφή της λειτουργικότητας του σταθμού, καθώς και η διερεύνηση τρόπων καλύτερης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο υφυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με εργαζόμενους στον σταθμό όσο και με επιβάτες, λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις τους.

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, δήλωσε: «Εξετάσαμε όλα τα θέματα που αφορούν τον Σταθμό Αγίου Στεφάνου, συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος της ισόπεδης διάβασης, όπου διαπιστώσαμε την ανάγκη υπογειοποίησής της. Θα προχωρήσουμε άμεσα σε λύσεις για όλα τα ζητήματα, με στόχο την αύξηση της ασφάλειας των πολιτών και τη βελτίωση της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης του Αγίου Στεφάνου».

Εν συνεχεία, ο υφυπουργός , ο γενικός γραμματέας Μεταφορών, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, η δήμαρχος Διονύσου και οι αντιδήμαρχοι , βρέθηκαν στον χώρο όπου θα κατασκευαστεί ο νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός στο Κρυονέρι.

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την επίσκεψη στο Κρυονέρι τόνισε: «Ο νέος σταθμός που θα κατασκευάσουμε στο Κρυονέρι είναι ένα σημαντικό έργο που θα εξυπηρετήσει όχι μόνο τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Διονύσου αλλά και τους χιλιάδες εργαζόμενους της Βιομηχανικής Ζώνης της περιοχής. Επιπλέον, θα διευκολύνει άμεσα την προσβασιμότητα στο Κτήμα Τατοΐου μετά την ανάπλασή του. Στόχος μας να τηρηθούν οι προδιαγραφές του έργου και να παραδοθεί εντός 2 ετών σε λειτουργία. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασφαλείς, άνετες και αξιόπιστες μετακινήσεις για όλους τους πολίτες με το τρένο».

Διαβάστε επίσης:

Πρώτο κρούσμα πανώλης των αιγοπροβάτων στην Αττική: Εντοπίστηκε σε μονάδα του Ασπροπύργου

AXIA: M&A Co-Advisor & Debt Advisor της MidEuropa για την εξαγορά μεριδίου πλειοψηφίας της FAMAR

Αδ. Γεωργιάδης: Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη με επίκεντρο τις κατηγορίες εναντίον του για το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών