ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότερες από 40 αναζωπυρώσεις αντιμετωπίζει από το πρωί στη Βορειοανατολική Αττική, η Πυροσβεστική υπηρεσία με τους ανέμους να εμποδίζουν το έργο της.
Οι νέες γραμμμές άμυνας, σύμφωνα με την ενημέρωση από το κέντρο της Πυροσβεστικής Γραμμές έχουν μετατοπιστεί από το Γραμματικό στον Μαραθώνα μέχρι και μετά τη λίμνη, ενώ το δεύτερο μέτωπο είναι από την Πεντέλη προς το Νοσοκομείο 414, όπου η φωτιά έχει ιδιαίτερη δυναμική σύμφωνα με τον Βασίλη Βαθρακογιάννη.
Συνολικά 33 εναάερια μέσα, 670 πυροσβέστες βρίσκονται στη μάχη με τη συνδρομή όλων των φορέων Πολιτικής Προστασίας, υπενθύμισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής.
Διαβάστε επίσης:
Πυρκαγιές: Μέτρα προστασίας των πολιτών στις πληγείσες περιοχές – Οι οδηγίες του ΙΣΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Παράταση της προσωρινής κράτησης ζητά ο Εισαγγελέας για τον Νίκο Ρωμανό και άλλους τέσσερις κατηγορούμενους
- Πετρέλαιο: Κέρδη σχεδόν 2% μετά τα θετικά νέα για την ανάπτυξη στην Κίνα και νέες κυρώσεις από ΗΠΑ
- Βραζιλία: Δίνει άσυλο στην πρώην πρώτη «κυρία Περού» που καταδικάστηκε σε 15ετή κάθειρξη για διαφθορά
- Πουέρτο Ρίκο: Διακοπή ηλεκτροδότησης σε όλο το νησί
