ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επιχειρηματίας απέστειλε το δικό του μήνυμα για την σημερινή εθνική επέτειο και τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε
Το δικό του μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω μίας ανάρτησης που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Στην ανάρτηση αυτή, ο επιχειρηματίας, που υπήρξε και ο ίδιος ασθενής του κορονοϊού, που έχει πλήξει όλο τον πλανήτη, έκανε λόγο για την ανάγκη ενότητας και ομοψυχίας στα δύσκολα.
Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
«Η Επανάσταση του 1821 σηματοδότησε τις θυσίες των Ελλήνων απέναντι στον κατακτητικό ζυγό μέχρι την κατάκτηση της Ελευθερίας και την απαρχή του ελληνικού κράτους.
Η ενότητα και η ομοψυχία στα δύσκολα, χαρακτηριστικά που μας διέπουν σαν λαό, πρέπει όπως και την 25η Μαρτίου 1821 να πρωταγωνιστήσουν ξανά, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας.
Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και πάλι.
Ζήτω η Ελλάδα!»
Δείτε την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο facebook:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σχέδιο των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία – Τι προβλέπεται για κατεχόμενα εδάφη και κυρώσεις
- Ιράν: Μια συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμά του είναι πιθανή, εφόσον οι ΗΠΑ έχουν ρεαλιστική στάση
- Αρθροπλαστική του ισχίου: Τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας AMIS και υποβοήθηση με σύστημα πλοήγησης το παρόν και το μέλλον
- Βανς: Εξέφρασε αισιοδοξία ότι ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας μπορεί να τερματιστεί στη συνάντηση με την Μελόνι
