Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν 5 ώρες νεκρός στην πισίνα – Τα πρώτα ευρήματα για τα αίτια θανάτου

Τζορτζ Μπάλντοκ

Τζορτζ Μπάλντοκ

Τουλάχιστον πέντε ώρες ήταν νεκρός στην πισίνα ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών.

Βάσει αυτών, αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι περαιτέρω έρευνες αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ο Μπάλντοκ φέρεται να ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί από τον σπιτονοικοκύρη, ο οποίος ειδοποιήθηκε από την σύζυγο του η οποία διαμένει με το παιδί τους στην Αγγλία και τον αναζητούσε επί ώρες τηλεφωνικά δίχως να μπορεί να τον εντοπίσει.

Για το λόγο αυτό επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της οικίας και του ζήτησε να πάει να δει αν έχει συμβεί κάτι με συνέπεια να αποκαλυφθεί ο θάνατός.

Παράλληλα, έρευνα έκαναν και οι αστυνομικοί της Σήμανσης, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης στην οικία του διεθνούς άσου, ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη αναστάτωσης στο εσωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Χρηματιστήριο: Μικρή αντίδραση για Κύπρου, πράξεις κάτω από τα 7,45 η ΕΤΕ

Παπαναστασίου: Να δημιουργηθεί ξεχωριστή εταιρεία που θα επενδύσει στη διασυνεδεση

Συμβούλιο της Επικρατείας: Εξέταση συνταγματικότητας του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού για «πράσινα» κτίρια