• Κοινωνία

    ΤΖΟΚΕΡ: Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το μεγαλύτερο έπαθλο των τελευταίων επτά ετών – €12,3 εκατ. στους νικητές της πρώτης κατηγορίας

    • NewsRoom
    ΤΖΟΚΕΡ


    Με οκταψήφια τζακ ποτ συνεχίζονται οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο μοιράζει απόψε τουλάχιστον 12,3 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

    Πρόκειται για το υψηλότερο διανεμόμενο ποσό από τον Φεβρουάριο του 2017, όταν ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 16,4 εκατ. ευρώ καταθέτοντας το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ.

    Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει απόψε στις 21:30, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα αργότερα, στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

    Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στην κλήρωση για το έπαθλο των 12,3 εκατ. ευρώ, το οποίο προέκυψε έπειτα από 29 συνεχόμενα τζακ ποτ, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους σε οποιοδήποτε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Ελλάδα, ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App.

    Κάθε τυχερό 5άρι κερδίζει 100.000 ευρώ

    Εκτός από τα 12,3 εκατ. ευρώ της πρώτης κατηγορίας, όσοι συμμετάσχουν στην αποψινή κλήρωση διεκδικούν και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

    Από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα, το ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει περισσότερα από 77 εκατ. ευρώ σε όλες τις κατηγορίες, αναδεικνύοντας 8 νικητές στην πρώτη κατηγορία και 136 τυχερούς 5άρηδες.

    Ομαδικά δελτία σε καταστήματα ΟΠΑΠ και στο opaponline.gr

    Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται το παιχνίδι και τη διασκέδαση, αφού μπορούν να συμμετέχουν σε ομαδικά δελτία τόσο στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, όσο μέσω του opaponline.gr ή του Opaponline App.

    18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

    Διαβάστε επίσης:

    Πρεμιέρα στο νέο Champions League με αμέτρητες αγορές, ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out από το Πάμε Στοίχημα

    Ο ΟΠΑΠ ανακαίνισε τις υποδομές των ειδικών σχολείων στην πλημμυροπαθή Καρδίτσα



    ΣΧΟΛΙΑ