ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερη αφέθηκε μετα την απολογία της η 30χρονη που κατηγορείται ότι παραβίασε κόκκινο φανάρι και παρέσυρε ένα 12χρονο που κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι στη λεωφόρο Μεσογείων.
Η νεαρή γυναίκα διώκεται με βάση τις νέες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα για επικίνδυνη οδήγηση με παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και οφείλει να παραδώσει το δίπλωμα της μέχρι τη δίκη της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατα την απολογία της η 33χρονη αρνήθηκε ότι παραβίασε το κόκκινο φανάρι και έριξε τις ευθύνες στον 12χρονο για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.
Εκείνος, ισχυρίστηκε, έπεσε με το πατίνι του στο αυτοκίνητο της.
Ωστόσο, αυτή την εκδοχη δεν επιβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες.
Το αγόρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Διαβάστε επίσης:
ΣΕΒΕ: Αύξηση επενδύσεων και εξαγωγών αναμένει για τα επόμενα χρόνια
MED: Νέα γενική διευθύντρια του κλάδου ενδυμάτων η Σοφία Μπέλη
Ντράγκι: Να διαπραγματευθούμε με Τραμπ για να προστατέψουμε τους Ευρωπαίους παραγωγούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυβερνητικές πηγές για Βόρεια Μακεδονία: Η Ελλάδα ανέλαβε το σύνολο των εγκαυματιών που ζητήθηκαν
- Βόρεια Μακεδονία: Διασωληνωμένοι οι 3 εγκαυματίες στο Παπανικολάου – Υπόθεση διαφθοράς ερευνούν οι αρχές
- Σεισμός 4,1 στην Αμοργό
- Έρευνα Metron Analysis: Τι λένε οι Έλληνες πριν και μετά την 28η Φεβρουαρίου 2025
