Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Τροχαία: Συνελήφθη 20χρονος που οδηγούσε με 199 χλμ/ώρα στη Λεωφόρου Σχιστού

τροχονόμος

Πηγή: ΕΛ,ΑΣ.

Για επικίνδυνη οδήγηση συνελήφθη 20χρονος οδηγός από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Τροχαίας Αττικής, ο οποίος εντοπίστηκε από ραντάρ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 31-12-2023, επί της Λ. Σχιστού, περιοχή Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, να κινείται με ταχύτητα 199 χιλιόμετρα την ώρα, αντί για 50 που ήταν το όριο, δημιουργώντας κίνδυνο για τα άλλα αυτοκίνητα που κινούνταν στο δρόμο.

Επιπλέον, κατά τροχονόμο έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο στερούνταν Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.).

Στον 20χρονο οδηγό επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: 

Από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθη εικοσάχρονος οδηγός, ο οποίος διαπιστώθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 31-12-2023 επί της Λ. Σχιστού, περιοχή Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, να κινείται με ταχύτητα πέραν του επιτρεπομένου ορίου.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μέσω φορητής Ειδικής Ηλεκτρονικής Τεχνικής συσκευής (radar) να κινείται με 199 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 50 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Περαιτέρω κατά τον διενεργηθέντα τροχονομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα στερούνταν Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.).

Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για Επικίνδυνη οδήγηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης

Χειμάρρα: Δέκα λεπτά άφησαν μόνο οι αστυνομικοί τον Μπελέρη στην κηδεία της γιαγιάς του – Επεισόδια με κατοίκους

Ερυθρά Θάλασσα: Δέκα αντάρτες Χούθι νεκροί από αμερικανικά πυρά

Αντιμέτωπη με σφοδρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες η Γερμανία – Σε ενότητα καλεί ο Σολτς