Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νεκρός σε φαράγγι βρέθηκε ο 32χρονος πυροσβέστης που αγνοούνταν

Έχασε τις αισθήσεις του κολυμμπώντας μέσα στο ποτάμι  και τα νερά  τον «ξέβρασαν» στο Κουρταλιώτικο φαράγγι, την ομορφιά του οποίου είχε απολαύσει νωρίτερα.

Ο 32χρονος πυροσβέστης από το Ηράκλειο που η κοπέλα του δήλωσε ότι είχε χάσει τα ίχνη του στο Κουρταλιώτικο φαράγγι στο Ρέθυμνο εντοπίστηκε νεκρός, αργά χθες (6/8) το βράδυ .

Αμέσως μετά την αναφορά της κοπέλας, στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική υπηρεσία. Τελικά, ο άτυχος άνθρωπος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 33χρονος διέσχιζε το φαράγγι με την κοπέλα του, όταν αποφάσισε να κολυμπήσει στο ποτάμι. Η κοπέλα συνέχισε την πορεία της για να συνειδητοποιήσει αργότερα, ότι ο 33χρονος αγνοούνταν.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογική ενημερότητα: Ψηφιακά πλέον η ενημέρωση της διοίκησης για οφειλές σε Δήμους και Περιφέρειες – Τι σημαίνει για τους φορολογούμενους

Οπτική ίνα: Οι κινήσεις για χαμηλότερες χρεώσεις και αύξηση της ζήτησης

Μενίδι: 54χρονη εντοπίστηκε μαχαιρωμένη έξω από στρατόπεδο