Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Τραγωδία στην Άνδρο: Νεκρός 22χρονος όταν η «γουρούνα» που επέβαινε μαζί με τον πατέρα του έπεσε σε γκρεμό

Τραγική τέλος είχαν οι διακοπές της οικογένειας Γαβριλιάδη (με καταγωγή από τον Πύργο) στην Άνδρο το πρωί της Παρασκευής. Η οικογένεια είχε ταξιδέψει μαζί με φίλους στο νησί των Κυκλάδων και σήμερα το πρωί ο 22χρονος Στάθης μαζί με τον πατέρα του, γνωστό επιχειρηματία του Πύργου Τάκη Γαβριλιάδη έκαναν μια βόλτα με «γουρούνα» που είχαν νοικιάσει στην περιοχή Στιβάρι στο Μπατσί.

Περίπου στις 10:30 η «γουρούνα» εξετράπη στο δρόμο από το Μπατσί προς τη Χώρα και έπεσε σε γκρεμό βάθους πέντε μέτρων. Από την πτώση, τραυματίστηκαν ο πατέρας στο χέρι και ο γιος στο κεφάλι. Γρήγορα στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ προκειμένου να γίνει η ανάσυρση των τραυματιών.

Σύμφωνα με το enandro.gr και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του 22χρονου, κλήθηκε ελικόπτερο για αερομεταφορά, όμως ο νεαρός δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Γαυρίου.

Διαβάστε επίσης:

Celestyal: Αλλαγές στο πρόγραμμα της σεζόν 2024/2025

Λιμενικό: Από βολίδα που εκτοξεύθηκε κατά του ταχύπλοου με τους μετανάστες ο θάνατος του 39χρονου στη Σύμη

Κασσελάκης εναντίον «87»: Οργανωμένο σχέδιο για την απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)