Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Τραγωδία στη Βρετανία: Νεκρές η σύζυγος και δύο κόρες γνωστού παρουσιαστή του BBC – Αναζητείται 26χρονος ύποπτος

John και Carol Hunt

John και Carol Hunt Πηγή: BBC

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης σε σπίτι έξω από το Λονδίνο, καθώς δολοφονήθηκαν τρεις γυναίκες 25, 28 και 61 ετών, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η σύζυγος και οι δύο από τις τρείς κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, Τζον Χαντ.

Αυτή την ώρα, ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία του Χερτφορτσάιρ για τη σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία των τριών γυναικών.

Δράστης φέρεται να είναι ο Κάιλ Κλίφορντ, 26 ετών, ο οποίος – σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές – έχει στην κατοχή του μια βαλλίστρα και θεωρείται άκρως επικίνδυνος.

Σύμφωνα με το Sky News, τα σχολεία St Michael’s στο Enfield και το Bright Horizons Enfield Hilly Fields Day Nursery and Preschool κράτησαν τα παιδιά μέσα στις αίθουσες για προληπτικούς λόγους, όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Μια κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι μεταξύ 6.30 και 7 χθες το απόγευμα άκουσε κάποιον να ουρλιάζει, ενώ μέσα σε 15 λεπτά επικράτησε το απόλυτο χάος.

Οι ένοπλοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, φώναζαν στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους προτού φτάσουν στο σημείο ασθενοφόρα, ελικόπτερα και πάνω από δώδεκα ακόμη περιπολικά.

Την ίδια στιγμή, για μια φιλική οικογένεια κάνουν λόγο οι γείτονες: «Τους βλέπαμε κάθε μέρα να περνούν από το σπίτι και μας έλεγαν “καλημέρα”. Είναι πολύ σοκαριστικό αυτό που συνέβη», σημειώνουν.

Από την πλευρά του, ο Επίτροπος Αστυνομίας και Εγκληματικότητας του Hertfordshire, Τζόναθαν Ας-Έντουαρντς, σε δήλωσή του το περιέγραψε ως «τρομερό περιστατικό» και τόνισε ότι οι σκέψεις του είναι με την οικογένεια και τους φίλους των τριών γυναικών που σκοτώθηκαν.

«Ο θάνατός τους αναμφίβολα προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινότητα του Χερτφορτσάιρ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: 

Άρειος Πάγος: Τέσσερις οι ύποπτοι στην έρευνα της Εισαγγελίας για τις υποκλοπές

Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές στη Βόνιτσα και το Καναλάκι Πρέβεζας

ΕΛ.ΑΣ.: Εξάρθρωσε σπείρα διακίνησης πλαστών εγγράφων …ακριβείας