ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών από τη Λαμία που το βράδυ της Πέμπτης (06.09.2018) έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Ήταν 22:30 το βράδυ της Πέμπτης όταν έγιναν όλα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το παιδί ήταν στο σπίτι του, στη Λαμία, με τη γιαγιά του. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι έσκυψε από το μπαλκόνι να δει ένα σκυλάκι και τότε βρέθηκε το κενό, χωρίς κανείς να μπορέσει να αντιδράσει.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας. Το κοριτσάκι έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από την πτώση και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο.
Οι γιατροί του νοσοκομείου στη Λαμία έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του παιδιού στο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένο.
Πηγή: lamiareport.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1: Ο Νόρις δε δέχεται τον τίτλο του φαβορί
- Στάρμερ προς Τραμπ: Οι ΗΠΑ να ξαναρχίσουν την παροχή βοήθειας και πληροφοριών στην Ουκρανία
- Ευρωαγορές: Βουτιά 3% για τις τεχνολογικές μετοχές, στο -1,69% έκλεισε ο DAX
- Πολιτική Προστασία: Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κικίλια για τον αυξημένο για την εποχή αριθμό πυρκαγιών
