ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Στο ΑΠΘ βιώνουμε τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του. Θρηνούμε για τους 9 φοιτητές μας που έχασαν τη ζωή τους», τονίζουν οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή τους για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.
«Είμαστε δίπλα στους 26 τραυματίες φοιτητές μας. Είμαστε όλοι μας συντετριμμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη μας και όλων των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας», υπογραμμίζουν.
«Καλό παράδεισο στα παιδιά μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους. Καλή ανάρρωση στους τραυματίες», καταλήγει η ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Τέμπη: Ξεσπά η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου – «Επιχειρούν να με συνδέσουν με τον σταθμάρχη»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κάλυμνος: 15χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από φωτοβολίδα
- ΗΠΑ: Μπλόκο από το Ανώτατο Δικαστήριο στον Τραμπ για τις απελάσεις Βενεζουελάνων μεταναστών
- Ιταλία: Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
- Τζέι Ντι Βανς: Επίσκεψη στο Βατικανό και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας
