• Κοινωνία

    Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι – Νεκρός 19χρονος από πτώση από παιχνίδι

    • NewsRoom
    Το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

    Το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής


    Σοβαρό δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας (19/8) σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του.

    Ο 19χρονος έχασε τη ζωή του όταν το παιχνίδι στο οποίο επέβαινε, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, έσπασε και εκσφενδονίστηκε στο έδαφος.

    Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, ο νεαρός κατέληξε πριν προλάβει καν το ασθενοφόρο να φτάσει στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 19χρονος ήταν πάνω στο παιχνίδι – ένα από αυτά με τα κουβούκλια που στριφογυρνούν πολύ γρήγορα – μαζί με τον αδελφό του που τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά όταν τα δυο παιδιά βρέθηκαν στο έδαφος.

    Η οικογένεια του νεαρού έκανε διακοπές στην περιοχή, ενώ όταν έγινε το τραγικό συμβάν βρίσκονταν στο σημείο, τόσο η μητέρα όσο και τα αδέρφια του.

    Ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελήφθη από τους αστυνομικούς, αλλά δεν έχει εντοπιστεί ο χειριστής του μηχανήματος

    Προκαταρκτική έρευνα διεξάγεται από το ΑΤ Κασσανδρείας και θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

    Δείτε το βίντεο:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Στην πυρόπληκτη Πεντέλη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με κλιμάκιο υπουργών

    Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις – Ποιες περιοχές θα πληγούν

    Καμάλα Χάρις: Προτείνει αύξηση του εταιρικού φόρου στο 28% αν κερδίσει στις εκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ