ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σταϊκούρας από Θεσσαλία: Έργα €1,4 δισ. για αποκατάσταση ζημιών από τον Daniel σε οδικό-σιδηροδρομικό δίκτυο
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις καταρρακτώδεις βροχές και τις πλημμύρες που έπληξαν την Τουρκία τις τελευταίες δύο ημέρες, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Ένας άνθρωπος αγνοείται στην επαρχία Κιρκλαρελί (Σαράντα Εκκλησιές).
Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γιερλίκαγια ανακοίνωσε ότι από τους 31 τραυματίες οι οκτώ παραμένουν για νοσηλεία σε νοσοκομεία της Κωνσταντινούπολης, όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους. Ένας σταθμός του μετρό πλημμύρισε εν μέρει και δεκάδες άνθρωποι χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από το κτίριο μιας δημοτικής βιβλιοθήκης, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Οι βροχές στην Κωνσταντινούπολη ήρθαν ύστερα από ένα ιδιαίτερα ξηρό καλοκαίρι, στη διάρκεια του οποίου η στάθμη των υδάτων στους ταμιευτήρες νερού της πόλης αυτής των 16 εκατομμυρίων κατοίκων είχε πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων εννέα ετών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του «112» για εκκένωση του οικισμού Γεώργιος Καραϊσκάκης Καρδίτσας
Κακοκαιρία Daniel – ΠΑΘΕ: Άνοιξε ξανά το ρεύμα προς Αθήνα
Κακοκαιρία «Daniel»: Γυναίκες παραλίγο να πνιγούν δίπλα στον Ευαγγελισμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενδοοικογενιακή βία: Γνωστό τράπερ αναζητεί η ΕΛ. ΑΣ. για ξυλοδαρμό της συντρόφου του
- Johnson & Johnson Innovative Medicine Ελλάδος: Ο Daniel Paksy αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος
- Μητσοτάκης για Σαντορίνη: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα έντονο φαινόμενο – Οι νησιώτες να είναι ψύχραιμοι
- ΙΟΒΕ: Βελτιώθηκε το οικονομικό κλίμα τον Ιανουάριο – Οι παράγοντες που θα το διαμορφώσουν τους επόμενους μήνες