Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Τουρκία: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο – Πάνω από 20 τραυματίες (βίντεο)

Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο στην Τουρκία

Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο στην Τουρκία

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή Χεντέκ της Σακάρια της Τουρκίας, τραυματίζοντας τουλάχιστον 20 άτομα σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,

Η έκρηξη σημειώθηκε στην οροφή του εργοστασίου, με τη φωτιά να εξακολουθεί να μαίνεται, δυσχεραίνοντας τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για κατάσβεση.

Ο δήμαρχος, Γιουσούφ Αλεμντάρ, δήλωσε πως η έκρηξη ήταν ισχυρή και προήλθε πιθανόν από την αποθήκη, ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κατοικημένη περιοχή γύρω από το εργοστάσιο.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε κοντινά νοσοκομεία για ιατρική περίθαλψη, ενώ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν τις προσπάθειες για να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

Σημειώνεται ότι η περιοχή Χεντέκ είναι γνωστή για το βιομηχανικό της χαρακτήρα, καθώς αποτελεί ζώνη οργανωμένης βιομηχανικής δραστηριότητας.

Οι καπνοί είναι ορατοί από διάφορα σημεία της περιοχής, εντείνοντας την ανησυχία των τοπικών αρχών και των κατοίκων.

Ωστόσο, ο κυβερνήτης της Σακάρια, Γιασάρ Καραντενίζ, επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για νεκρούς, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης.

Διαβάστε επίσης: 

Αϊτή: 16 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από έκρηξη βυτιοφόρου

Τουρκία: Συνελήφθη ύποπτος για τον σχεδιασμό της επίθεσης σε εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 3.400 διορισμοί και προσλήψεις στα νοσοκομεία την τελευταία 4ετία