ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κυκλοφορία των πλοίων στο Στενό του Βοσπόρου στην Τουρκία ανεστάλη σήμερα το πρωί έπειτα από συμβάν με την άγκυρα ενός πλοίου, ανέφερε το ναυτιλιακό πρακτορείο Tribeca.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, η άγκυρα τού υπό σημαία Λιβερίας δεξαμενόπλοιου Peria λύθηκε από μόνη της λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στην περιοχή της τρίτης γέφυρας κατά τη διέλευσή του από το στενό και δύο ρυμουλκά έχουν σταλεί για να το συνδράμουν.
Διαβάστε επίσης
Τραγωδία στα Μέγαρα: Ένας νεαρός νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο
Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων χθες στη Γλυφάδα – Τρεις τραυματίες έπειτα από συμπλοκή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μουρεσάν: «Η Ελλάδα έχει αναδειχθεί σε εξαιρετικό παράδειγμα στην εφαρμογή του Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας»
- Κεφαλογιάννη: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ υπουργείου Τουρισμού και Δήμου Ρεθύμνης για DMMO
- Αργεντινή: Σε δίκη για ενδοοικογενειακή βία ο πρώην πρόεδρος της χώρας
- Τσαβδαρίδης: Το υπουργείο Ανάπτυξης δίνει μεγάλη έμφαση στη βελτίωση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών
