Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Το «κατηγορώ» της Ολγας Κεφαλογιάννη για τον Μίνωα Μάτσα: Η 22χρονη βοηθός, η αδιαφορία και τα ασφαλιστικά μέτρα

Μίνως Μάτσας και Ολγα Κεφαλογιάννη τη βραδιά στο Ηρώδειο

Σε σφοδρό πόλεμο εξελίσσεται μια αγάπη που έφτασε στο τέλος της για την Ολγα Κεφαλογιάννη και τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα. Ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι ένα συναινετικό, πολιτισμένο διαζύγιο θα ήταν η καλύτερη λύση μετά την επισημοποίηση του χωρισμού, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς κι εξελίσσονται σε μια σύγκρουση άνευ ορίων.

Η Ολγα Κεφαλογιάννη καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνωα Μάτσα ζητώντας να φύγει από το σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό ενώ αιτείται και την αποκλειστική προσωρινή επιμέλεια των δύο τους παιδιών.

Από την άλλη ο Μάτσας απαντά με αίτηση συνεπιμέλεια, ωστόσο το περιεχόμενο των ασφαλιστικών μέτρων της κ. Κεφαλογιάννη και τα όσα διαρρέει το περιβάλλον Μάτσα δείχνουν ότι θα γίνει σκληρή δικαστική μάχη μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζεύγους.

Εχουν δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι κατηγορίες της υπουργού Τουρισμού για το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους, μια 22χρονη κοπέλα με την οποία έκανε σχέση ο Μάτσας.

Επίσης χαρακτηρίζει αδιάφορο και απόμακρο τον σύζυγό της ενώ περιγράφει τον σοκαριστικό τρόπο με τον οποίο της ζήτησε να χωρίσουν ενώ αυτή ήταν στο Τόκιο. Με ένα… SMS έλεγε στην κ. Κεφαλογιάννη ότι θέλουν να χωρίσουν και να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που θα συζητηθεί στο δικαστήριο την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου η Ολγα Κεφαλογιάννη λέει για το τρίτο πρόσωπο:

«Στις 2 Σεπτεμβρίου είχε μία συναυλία κι εγώ ήμουν δίπλα του όπως πάντα. Μετά το τέλος της συναυλίας, ακολούθησε δεξίωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της δεξίωσης, ο Μίνως Μάτσας περιέφερε και σύστηνε την 22χρονη βοηθό του, την οποία είχε προσλάβει λίγους μήνες πριν, προκαλώντας εντύπωση στους παρευρισκόμενους, η υπέρμετρη οικειότητα που ο ίδιος της έδειχνε».

 

Η Ολγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα την ημέρα του γάμου τους

Η υπουργός Τουρισμού λέει επίσης ότι στην πρεμιέρα μιας ταινίας ο σύζυγός της πήγε μόνος του λόγω υποχρεώσεων που είχε η ίδια. Ωστόσο, αργότερα έμαθε ότι ο Μίνως Μάτσας πήγε με τη βοηθό του.

«Την επόμενη μέρα τον ενημέρωσα ότι γνωρίζω για την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με τη βοηθό του, την οποία εκείνος δεν αρνήθηκε. Σκέφτηκα τις ευθύνες απέναντι στα ανήλικα παιδιά μας και του ζήτησα να διακόψει αυτή τη σχέση και να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε τη δική μας», έγραψε στα ασφαλιστικά μέτρα η κ. Κεφαλογιάννη.

Η κ. Κεφαλογιάννη λέει μάλιστα πως «όσο απουσίαζα κυκλοφορούσε απροκάλυπτα με τη νεαρή 22χρονη βοηθό του. Στην Κωνσταντινούπολη έμαθα ότι είχε διαρρεύσει η εξωσυζυγική του σχέση και έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε ανακοίνωση», ενώ αναφέρει ότι ο Μίνως Μάτσας εμφανιζόταν σε εστιατόρια της Αθήνας και επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με την 22χρονη.

Σε άλλες περιγραφές της δύσκολης συμβίωσης η υπουργός λέει ότι ο συνθέτης έφευγε πολλές ώρες από το σπίτι και επέστρεφε αργά το βράδυ μη έχοντας χρόνο για την οικογένειά του. Λέγοντας δε ότι ήθελε να αφιερωθεί στη μουσική του.

Η κ. Κεφαλογιάννη περιγράφει, όπως αναφέρει το TLife, ότι σε ένα ταξίδι τους στην Κρήτη για μια συναυλία του Μάτσα, ήταν διαρκώς απασχολημένος κι έκανε πρόβες απομονωμένος από την οικογένειά του.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποστηρίζει ότι ακόμα και την ημέρα των γενεθλίων των παιδιών τους και του ιδίου, ο Μίνως Μάτσας συμπεριφερόταν ως καλεσμένος στο παιδικό πάρτι που είχε οργανώσει ολομόναχη, καθώς εκείνος δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή. Μια ημέρα πριν του είχε προτείνει να πάμε για φαγητό, αλλά εκείνος ήταν εξαφανισμένος και δεν απαντούσε στα μηνύματα που του έστελνα για να βρεθούμε και να αγοράσουμε δώρα για τα παιδιά μας».

Διαβάστε επίσης:

Ολγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Αύριο, Παρασκευή, η συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων

Ποιοι συνταξιούχοι ευνοούνται από τον «κόφτη» στην εισφορά αλληλεγγύης (ΕΑΣ)

Ισραήλ: Νεκρός ο ηγέτης της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ίσραελ Κατς