Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Θλίψη: Πέθανε ο Πάνος Χατζηκουτσέλης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, Πάνου Χατζηκουτσέλη, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 75 ετών.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Άγγελος Πυριόχος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτησή του συγκλονίζει, αφού όπως γράφει ο ίδιος, καλούσε τον ηθοποιό επί δύο ημέρες και δεν λάμβανε απάντηση.

«Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσέλης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και ‘γω στο νησί. Δεν είναι ζωή πια αυτή», έγραψε στο Facebook.

Γεννημένος στις 5 Δεκεμβρίου 1945 ο Πάνος Χατζηκουτσέλης συμμετείχε σε δεκάδες θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Οι παλαιότεροι σίγουρα τον θυμούνται από τις σειρές «Αναδυόμενη» (δίπλα στη Νόρα Βαλσάμη), «Λωξάντρα», «Ακροβάτες», «Μαντάμ Σουσού» κ.ά.

Οι νεότεροι ωστόσο τον γνώρισαν και τον αγάπησαν περισσότερο μέσα από το ρόλο της «Λατρείας», Ιάσονα Παπαπέτρου, το φίλο του Ζάχου Δόγκανου (Γιάννης Μπέζος) στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Εκείνες κι Εγώ».

Πάνος Χατηκουτσέλης