Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Προσοχή! Γίνονται τηλεφωνικές απάτες στο όνομα του Δήμου

Για περιστατικά απάτης κάνει λόγο η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, προειδοποιώντας τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί με τις κινήσεις τους και τα προσωπικά τους δεδομένα.

Όπως έκανε γνωστό ο δήμος, πρόκειται για τηλεφωνικές απάτες με τους προσποιούμενους υπαλλήλους να προσπαθούν να εισπράξουν χρήματα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «επιτήδειοι προσποιούμενοι υπαλλήλους εισπρακτικών εταιρειών που λειτουργούν εκ μέρους του δήμου Θεσσαλονίκης, επιχειρούν να αποσπάσουν από τους πολίτες χρήματα, τα οποία δήθεν οφείλουν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σημαντική ανακοίνωση για όλους!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν περιέλθει στη γνώση του δήμου Θεσσαλονίκης περιστατικά απόπειρας εξαπάτησης δημοτών μέσω τηλεφωνικών κλήσεων.

Συγκεκριμένα, επιτήδειοι προσποιούμενοι υπαλλήλους εισπρακτικών εταιρειών που λειτουργούν εκ μέρους του δήμου Θεσσαλονίκης, επιχειρούν να αποσπάσουν από τους πολίτες χρήματα, τα οποία δήθεν οφείλουν.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει αναθέσει σε εισπρακτική εταιρεία την καταβολή των οφειλόμενων, ούτε σκοπεύει να το πράξει στο μέλλον.

Σε καμία περίπτωση μην ακολουθείτε οδηγίες από μη επιβεβαιωμένες πηγές.

Εφόσον δεχτείτε τέτοιου είδους κλήση, παρακαλούμε να το αναφέρετε αμέσως στις αρμόδιες αρχές.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Και η ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα στηρίζει την έρευνα και την καινοτομία – Επίσκεψη στο CERN

ΤΖΟΚΕΡ: Κέρδη άνω των 102 εκατ. ευρώ από την αρχή του έτους

Γαλλία: Ο Εμανουέλ Μακρόν συγκαλεί απόψε το Συμβούλιο Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας με αντικείμενο τις εξελίξεις στο Λίβανο