Οπαδικό επεισόδιο με συμπλοκή και ρίψη πυρσών σε αυτοκίνητο, σημειώθηκε χθες (31/3) στον Εύοσμο.

Για το επεισόδιο συνελήφθησαν τρεις νεαροί που παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη ατόμου. Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την ταυτοποίηση των υπολοίπων προσώπων που συμμετείχαν στο ίδιο περιστατικό.

1

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εμπλεκόμενα πρόσωπα επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα. Μάλιστα, καταγγέλθηκε ρίψη πυρσών στο ένα από τα οχήματα, χωρίς ευτυχώς να προκύψει τραυματισμός.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι δύο 23χρονοι κι ένας 20χρονος (ο τέταρτος που ταυτοποιήθηκε είναι 19 ετών), όλοι οπαδοί της μίας ομάδας. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Διαβάστε επίσης

Σωτήρης Αναγνωστόπουλος: Στα ίδια επίπεδα με πέρσι οι τιμές στο Πασχαλινό καλάθι – «Ανυπόστατη» η αύξηση της τιμής του ψωμιού

Εισαγγελέας Εφετών: Νέα ρύθμιση του δίνει δικαίωμα να παρέμβει όταν κατηγορούμενος για βαριά αδικήματα αφεθεί ελεύθερος

Αυτά είναι τα 12 ξένα πανεπιστήμια που κατέθεσαν αίτηση για ίδρυση παραρτημάτων στην Ελλάδα