Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: «Όμηρο» στις τουαλέτες του σχολείου κρατούσαν 14χρονοι συμμαθητή τους – Τον βιντεοσκοπούσαν…

Μάστιγα η βία μεταξύ των ανηλίκων

Ένα ακόμη νοσηρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας στη Θεσσαλονίκη, με τρεις μαθητές να έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες του σχολείου τους συμμαθητή τους και να τον βιντεοσκοπούν!

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία ενός ανηλίκου, την Τετάρτη το πρωί, συμμαθητές του τον εγκλώβισαν μέσα σε τουαλέτες του σχολείου που φοιτούν, τον απειλούσαν και ένας εξ αυτών με τη συνδρομή και των υπολοίπων, κατέγραψε την πράξη τους με κινητό τηλέφωνο.

Όπως γράφει το thesstoday μετά την καταγγελία και στο πλαίσιο διερεύνησης της, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας συνέλαβαν τρείς νεαρούς για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Παράνομης κατακράτησης κατά συναυτουργία, Απειλής κατά συναυτουργία, Παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής Επικοινωνίας & της προφορικής συνομιλίας.

Κατασχέθηκαν τα τρία κινητά τηλέφωνα των δραστών, τα οποία θα ερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να συνταξιοδοτηθείτε έως και 9 χρόνια νωρίτερα

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Να επανέλθουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα στο δημόσιο

Οι πονηρές ημέρες ενός deal, τα μαθηματικά της ΓΕΚ Τέρνα, η Πειραιώς και η νέα σφαλιάρα, τα τριαντάφυλλα του Πιέρ, ο… φιλάνθρωπος Βακάκης (φωτό), ο Μητσοτάκης, ο Μεγάλου και η σταθερότητα, και το χιούμορ της Μαρινέλλας