ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρία άτομα λίγο πριν τις 7.30 μπούκαραν με δύο καραμπίνες στα χέρια σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Νικόπολης Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ληστεία.
Οι δράστες ήταν τρεις, δύο άντρες και μια γυναίκα και κρατούσαν δύο καραμπίνες στα χέρια. Εντός του καταστήματος που υπήρχαν αρκετοί καταναλωτές εκείνη την ώρα που πραγματοποιούσαν τα ψώνια τους, επικράτησε πανικός.
Οι δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας εκ των οποίων μιλούσε σπαστά ελληνικά, πλησίασαν το ταμείο και με την απειλή των όπλων κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό που υπήρχε μέσα στην ταμειακή μηχανή.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΊΑΣ και της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις των ατόμων που είναι άγνωστο μέχρι στιγμής με τι διέφυγαν, ενώ εξετάζονται και οι κάμερες ασφαλείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΗΕ: Μεγάλη ανησυχία για τη κλιμάκωση της βίας στη Συρία – Ζήτησε άμεση και αμερόληπτη έρευνα για τις δολοφονίες αμάχων
- Βρετανία: Αγνοείται ένας ναυτικός μετά τη σύγκρουση δεξαμενόπλοιου με φορτηγό πλοίο
- Sell off στη Wall Street: Τη χειρότερη ημέρα του από το 2022 γνώρισε ο Nasdaq λόγω φόβων για ύφεση – Βουτιά 15% για την Tesla
- Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακό το δημοτικό συμβούλιο για το άγαλμα Μπουτάρη – «Μαθήματα πατριωτισμού δεν δέχομαι», είπε ο Αγγελούδης
