• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη δύο κουκουλοφόρων από ταράτσα σε ταράτσα – Η σύλληψη και η αγκαλιά με τον ιερέα (video)

    • NewsRoom


    Δύο άγνωστοι συνελήφθησαν νωρίς το πρωί σήμερα Δευτέρα (8/5) στη Θεσσαλονίκη, σε ένα περιστατικό που μεταδόθηκε ζωντανά από τα τηλεοπτικά κανάλια.

    Οι δύο νεαροί είχαν αρχικά ταμπουρωθεί σε καμπαναριό εκκλησίας και προσπαθούσαν να διαφύγουν, πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε ξεσπάσει φωτιά σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην περιοχή Βενιζέλου και Ίωνος Δραγούμη, που το κατέστρεψε ολοσχερώς, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ελέγχεται κατά πόσο συνδέονται τα δύο περιστατικά, καθώς οι νεαροί έγιναν αντιληπτοί όταν μετέβησαν στο σημείο οι αρχές. Ο πρώτος νεαρός που συνελήφθη φώναξε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει σχέση και πως ήταν εκεί για να κάνουν ένα γκράφιτι.

    Οι δύο νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους ανέβηκαν επάνω στην εκκλησία του Αγίου Μηνά, και πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα ενώ πετούσαν αντικείμενα, ζητώντας να απομακρυνθούν από το σημείο οι αστυνομικοί για να κατέβουν.

    Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στην ταράτσα για να τους συλλάβουν. Ο πρώτος κατέβηκε και επιχείρησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη, ενώ ο δεύτερος παραδόθηκε ύστερα από παρέμβαση και του ιερέα της εκκλησίας.

    Διαβάστε επίσης

    Εξαφάνιση-θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Αγνοείται 37χρονη εδώ και 5 μέρες



    ΣΧΟΛΙΑ